Le Rouge Weblog

Brainwaves, opmerkelijkheden, vakantieverslagen en meer according to Mr. Le Rouge...

22 augustus 2006

Intro...

6 september gaan we op vakantie naar Californie.
3 weken met een camper rondje LA-Las Vegas-San Francisco-LA met stopovers in de national parks zoals Grand Canyon, Yosemite, Death Valley etc.
Grootste uitdaging zijn de 2 tadderakkers van 3 en een half en bijna 1...
Maar we hebben een camper vakantie in Argentinie (foto) met een boefje van anderhalf jaar oud al overleefd dus...(zie foto's in de lijst met links)


Bedoeling is dat we dagelijks hier wat gaan melden dus check back regular....

Le Rouge

2 Comments:

At 09 september, 2006 13:48, Anonymous Anoniem said...

hallo lieverds, fijn dat jullie goed zijn aangekomen. we hebben de smsjes ook ontvangen. tja dat is nog een heel gedoe he met die kleintjes maar de eerste dagen moeten ze ook nog wat acclimatiseren dus geef het de tijd. is de camper naar jullie zin? ben benieuwd hoe de eerste dag erin zal verlopen. is Lieve al wat opgeknapt en blijft Pepijn goed bij jullie in de buurt? Hij maakt nu alles al veel bewuster mee en wil natuurlijk ook overal bij zijn. hier is t oke. morgen hebben we n feestje.Joke borg.wordt 75 jaar.In zevenaar zijn de laatste tijd wel zo'm 200 woningen verzakt. Het is hot nieuws. ook op tv.oorzaak is dalend grondwaterpeil (betuwelijn??)
ons huis gelukkig nog niet. nu heel veel liefs voor jullie, n dikke knuffel voor de kids en veel plezier.lfs mama en papa

 
At 11 september, 2006 11:42, Anonymous Anoniem said...

wens jullie veel plezier met de kinderen .we volgens jullie belevenissen .ben zelf nooit in amerika geweest en vindt een objectief verhaal heel aardig groetjes Annie en Heino

 

Een reactie posten

<< Home