Le Rouge Weblog

Brainwaves, opmerkelijkheden, vakantieverslagen en meer according to Mr. Le Rouge...

11 september 2006

Palm Springs!....nee toch niet.


7 september 2006

Lang: 34,08826 long:-117,763351666667

Vandaag dus de camper ophaal dag.

De hotel kamer was ok. 2 double beds, 1 voor ons en 1 voor Pepijn, en 1 ledikantje voor Lieve.

Slapen leek goed te gaan maar om uur 1 snachts lokale tijd iedereen behalve Lieve wakker....Jetlag.

Angela uiteindelijk maar bij Pepijn gekropen en uiteindelijk allemaal nog wat geslapen.

Volgende ochtend lekker gedouched (badkamer wel beetje klein als je Schimmelpenninckhys gewend bent :) en toen naar beneden voor ontbijt en bellen cruise america.

Ontbijtje moest wat sneller naar binnen dan gepland ant CA zou al om 9.15 voor de deur staan.

Buffetje naar binnen gebuffeld...pepijn beetje achter de kont aanzitten (10 keer zelf wat halen want interessant)...afrekenen want not included a 38 dollar...tassen inpakken en belboy laten aanrukken.

9.30 in de taxibus op weg naar CA. Nog geen kinderstoeltjes dus chaffeur wat zenuwachtig wegens mogelijk hoge boete van een dollar of 300!

Aangekomen bij CA inchecken. Instructie videootje kijken terwijl moeders op de kids past. Is al aardig warm buiten. Daarna sleutel van camper gekregen om spullen in te laden. Is wel een bakbeest maar daardoor wel lekker ruim. Nog personal en kitchen kits ingeladen en laatste inspectie ronde en of we go....

Beetje prutsen met de automaat maar we kunnen....goed op de bochten letten!

Eerst tanken want tank natuurlijk niet vol. Bij tankstation maar voor 75 dollar getankt want dat is schijnbaar de limit met credit cards.

Nu naar de Kmart voor stoeltjes en wat eerste profiant.

Goed te vinden. Met zijn alle naar binnen in deze kruising van megasupermarkt, warenhuis en Makro. 2 stoeltjes voor 45$ each en nog een heleboel profiant....schade 250$ !

Pepijn erg hangerig en slecht luisteren...Lieve rustig maar beetje apatisch.

Moeten er duidelijk nog in komen net als wij want toch wel beetje prikkelbaar.

Besloten om maar niet naar Palm Springs te rijden want beetje laat (tegen 15.00 uur)

KOA camping in LA op de route gaat het worden.

De I10 is erg druk dus lekker file rijden. Er is wel een poolstrook helemaal links voor autos met 2 of meer personen maar nog even niet geprobeerd want met zo'n bus van lane verwisselen is nog wel een hele toer zonder anderen af te snijden :)

Uiteindelijk makkelijk bij de KOA aangekomen maar er hangt een bord VOL.

Toch even vragen en gelukkig nog 1 plaatsje voor 1 nacht vrij. Geen sewer maar wel water en stroom. Weer ff de credit card pakken voor 50$....gelukkig heb ik een gold card maar zal wel schrikken worden als we thuiskomen.

Ff potje ravioli warm gemaakt en kids beetje bezig gehouden. Plotseling wordt Pepijn ziek en kotst de halve camper onder. Zeker virusje van Lieve overgenomen.

Angela gaat snel even de vieze boel wassen en ik ga beetje uitpakken.

Camping bedje opgezet voor Lieve en bedje opgemaakt voor Pepijn. Hopelijk kunnen ze goed slapen samen in de achterslaapkamer.

Boel beetje ingeruimd en toen ff rustig boekje lezen en met de laptop spelen. GPS werkt leuk. Zo nog even de GSM GPS testen en dan voeg ik mij ook bij Angela die al lekker ligt te pitten.

Morgen naar Palm Springs...