Le Rouge Weblog

Brainwaves, opmerkelijkheden, vakantieverslagen en meer according to Mr. Le Rouge...

13 september 2006

9/11


Maandag 11 september


5 jaar geleden alweer maar weinig van te merken hier afgezien van wat vlagvertoon hier en daar (of is dat standaard hier ;), wat berichtgeving in de kranten en op de radio.

Wij gaan naar Barstow via de 247. Eerst nog even shoppen in de supermarket. Altijd weer een beleving wat ze hier allemaal verkopen. Veel low fat maar dan wel weer veel suikers of rare toevoegingen zoals extra ijzer of rasin juice en high fructose corn sirup in het brood! En wat de babies hier nu eten weten we ook niet. 3 soorten potjes en dat was het... Poedermelk (als het al verkrijgbaar is) kost een dollar of 23...

Ook maar even wat kolen en vlees voor een kleine BBQ gehaald.

En daar gaan we dan. De 247 is een secundaire weg maar rijdt op zich wel redelijk. Beetje up and down en veel desert actige omgevingen. Pepijn is niet onder de indruk.

Wegen naar beneden worden wel even omgedoopt tot glijbaan :)

Ook wat waaeschuwingsborden langs de kant met “warning, flash floods due to fire”

Even nadenken maar waarschijnlijk heeft het wat te maken met blusvliegtuigen (met dank aan Angela)

In Barstow even nog stukje I15 en dan zijn we bij de KOA camping.

Pepijn mag even spelen in de speeltuin met een dieselloc en mini ghosttown en dan ok nog even zwemmen.

Avond eten is dus BBQ. Worst en steak met mashed potatoes uit een pakje :)

Na kinderbedtijd nog even proberen in te loggen wat wel lukt als ik naast de receptie buiten ga zitten maar dan is de accu leeg en type en upload ik het stukje dus vandaag.

Vandaag dus Vegas....zie next post


PS Kijk Leta zo groot is de camper.
Kijk ook op www.cruiseamerica.com (what we rent en dan large rv). Die hebben wij. Kun je meteen zien hoe de inrichting is. De kids slapen in de slaapkamer achterin met gordijn ervoor. Daar zitten wat kledingkastjes ook. Het campingbedje staat op 2 persoonsbeden Pep slaapt ernaast. Die leggen we als wij naar bed gaan op de slaapbank in de 'woonkamer'(bank die je kunt uittrekken). Wij zelf slapen in de ruimte boven de bestuurderscabine. Verder zit er een goede koelkast/vriezer, fornuis en magnetron in, evenals airco en dat is wel nodig!