Le Rouge Weblog

Brainwaves, opmerkelijkheden, vakantieverslagen en meer according to Mr. Le Rouge...

14 september 2006

Back tracking


Woensdag 13 september 2006

Vegas is zeker een plek om zonder kids nog eens te bezoeken. So much to see and so little time! :) Wel een brakke nacht gehad want ze waren bezig met een bouwsite en blijkbaar doen ze dat s nachts. De hele nacht vrachtwagens af en aan. We moesten ook vanmorgen wel weer lachen want op die parkeerplaats zit dan zo n bejaarde Amerikaanse in haar badpak onder haar luifeltje voor de camper. Ziet er niet uit. Stel je even de parkeerplaats van de Makro voor ofzo ....
Weer even naar de Wallmart voor wat boodschapjes. Ik ga binnenkort maar zo n paasei lint voor Lieve kopen, want wat ze ook aanheeft (roze t shirt met dito shirt) iedereen denkt dat ze een jongen is. Komt zeker omdat ze zo smerig is ha ha. Lieve moet nogal wat lichaamsbeweging ontberen. Op een asfaltparkeerplaats kruitp zo lullig. In de camper is het ook niet ideaal maar doen we dus soms wel, maar de vloer wordt snel vies door al dat desert zand. Vandaag kroop ze door de Wallmart heen. Tja.

Maar goed vandaag dus weer terug waar we vandaan kwamen. Ff LPG getankt op de camping en dan de I15 weer terug naar Barstow.
Onderweg dus even gestopt bij een super outlet. Een enorme fashion mall met alle grote merken voor bijna niks...nou ja wel best goedkoop...
Gelijk bij de eerste shop, de GAP store, ingeslagen. Veel voor de kids en ma ook wat.
Daarna even rondgelopen en ook hier weer het teveel te doen en te weinig tijd gevoel dus kan mooi gecombineerd worden met die Vegas trip die we nog een keer gaan doen :)
Niet echt meer wat gekocht dus. Even een ijsje (laat dat 'je' maar weg trouwens) gekocht en Pepijn even in wat apparaten laten spelen en dan weer door want time flies (is alweer na 15.00 uur)
Angela rijdt lekker door totdat er een signaaltje klinkt: Low fuel....
mmmm hadden we misschien toch de tank vol moeten gooien....ach moeten we kunnen redden.
Gelukkig vlak voor eindbestemming een tankstation....weer 75 $ limit maar ruim genoeg voor laatste stukje. We komen weer op onze camping van een dag eerder en krijgen te horen: 'O lovely, great to have you back'....
Angela parkeert achteruit in (best lastig met zo'n bus van 10 meter). De campingmeneer helpt even (ma'am you did a great job..... (ja dat zei mijn man gisteravond ook ha ha (red)) en ik ga met Peppie nog even spelen. Hij wil weer even poolen maar een Texaans gezin (mom & 2 little girls) heeft de pooltafel bezet. Pepijn mag meedoen nadat hij zijn eerste verlegenheid heeft overwonnen.
Dan komt Angela met een leuke mededeling "we hebben een lekke band!"
Ja hoor, linker achterband is aardig plat. Dat hadden we onderweg niet eens gemerkt, waarschijnlijk omdat het een dubbel wiel is, dus gelukkig geen direct gevaar maar toch ff CA gebeld en na wat heen en weer gebel komt er een mannetje die er een nieuwe onderzet. Betaling via CA geregeld....poeh dat ging gelukkig soepel.
Lieve lag al te slapen en Pepijn gaat ook nadat het mannetje weg is.
tijd om weer even in te loggen en dit verhaaltje te schrijven.

Ga nu was uit de droger halen want er was weer genoeg te wassen (wel lekker hoor overal van die was en droogapparaten :)

Het is trouwens wel een huishouden zeg. Thuis doen we minder. We hebben hier al 4 wassen in een week gedraaid en de camper paar keer gedweild, ook nog AFWASSEN! wat? We hebben het gewoon druk. Dan nog al die organisatiedingen zoals lekke banden, route omgooien, verhaaltjes typen. We komen niet aan onze rust toe joh :)

ps voor het geval er iemand zich nog zorgen maakt niet doen hoor. Het gaat echt prima nu, alleen jammer dat die pechlijst zich blijft uitbreiden :). Maar gelukkig was het gauw opgelost ook al wilden ze ons morgen nog laten rijden naar een garage. Is goedkoper dan iemand s avonds laten komen. Maar nee we lieten ons nu niet fucken: Sorry we are with two small children we want to have it fixed NOW!