Le Rouge Weblog

Brainwaves, opmerkelijkheden, vakantieverslagen en meer according to Mr. Le Rouge...

15 september 2006

Leisure at the Lake


14 september


Vanmorgen op ons gemakje opgestaan, in de speeltuin gespeeld en langzaamaan vertrokken richting Lake Isabella. We deden er toch weer ruim 2 uur over. Maar het is een mooi plekje en al wat koeler. We zitten op iets van 1300 meter. Even wat gegeten op de camping en toen richting het meer in de hoop wellicht een duik te kunnen nemen. Dat lukte niet echt. We vonden niet echt een strandje en het waaide ook wel hard. Uiteindelijk belandden we in een parkje aan een riviertje met bbq's en een speeltuin. Daar zijn we lekker neergestreken om te liggen en te spelen. Handig dat we alles bij ons hadden met de camper want we besloten meteen er te blijven bbq'en. Lekker rustig dagje dus :)


Na het eten weer richting camping. En zo een rondje Lake Isabella gedaan. Omgeving is er mooi, hoge bergen en rotsen, veel bomen en cowboy achtige bebouwing.


We moeten trouwens opletten wat we zeggen want regelmatig zeggen we: kom we gaan naar huis. Terwijl we de camping/camper bedoelen. Pep zegt dan terecht: “nee toch? Dan moeten we naar het vliegtuig.” :)


Morgen naar Boulder Creek. Stukje terug door de bergen naar de 395 en dan noordwaarts.

Weer wordt cooler maar de omgeving groener.

3 Comments:

At 15 september, 2006 08:34, Anonymous Anoniem said...

hallo lieve allemaal, net even bijgelezen van de laatste dagen. eerder kwam het niet door!!! fijn dat alles nu lekker loopt en jullie zo genieten. Ik verheug met al op de verhalen van Pepijn. Schattige foto's van Lieve en Pepijn. Ga vandaag de koffer pakken en vertrek morgenvroeg 9.15
naar welk nr. moet ik nu smsen? Geef ff door dan hoor je wat van mij uit rusland. wat gaat de tijd toch snel he. alweer 10 dagen onderweg.Papa gaat morgen naar opa/omadag bij Elin.nu een dikke kus voor iedereen en heel veel liefs. (o)ma karin en (o)pa luc.

 
At 15 september, 2006 11:00, Anonymous Anoniem said...

Volg jullie reis een beetje op Google earth. Mooie foto,s van de kinderen wat lijkt Lieve opeens een wijs kind op de foto.Gaan voor de weekend naar Rijsoord .Het is hier nog steeds goed weer.Geniet verder van jullie reis want de tijd gaat snel. Liefs van uit Rijsoord Pepijn en Lieve dikke kus.

 
At 15 september, 2006 20:39, Anonymous Anoniem said...

Hoihoi,
Wat ziet het er mooi uit!
Aaahh en dat Vegas gaaf hoor, is weer wat anders dan Belgie haha we zijn net terug,, wel heel leuk gehad en mooi weer dus dat scheelt.. enne jullie nichtje praat! jaja en we kunnen het nog verstaan ook! Liefs dikke kus aan jullie allemaal !! Rolf, Xandra en Bibi die haar eigen naam de hele dag uitschreeuwt ;-)

 

Een reactie posten

<< Home