Le Rouge Weblog

Brainwaves, opmerkelijkheden, vakantieverslagen en meer according to Mr. Le Rouge...

16 september 2006

Gone with the wind


Vandaag dus de 395 richting Lone Pine genomen.
Gister was het ons al opgevallen dat er een straf windje stond en een local bevestigde dit "No this is not normal 'round here" Hebben wij weer dus...
Onderweg bleef de wind goed blazen zodat Angela het stuur goed vast moest houden om de camper op de weg te houden. Langs de weg zelfs een waarschuwing voor grote en hoge wagens maar daar trekken we niks van aan :)
Het uitzicht op de oostelijke kant van de sierra is imposant en Peppie en Lieve trekken het ook aardig.
Bij Boulder Creek RV resort aangekomen blijft het hard waaien maar Pepijn wil graag in de speeltuin en nog even zwemmen.
Acter in de middag even naar Lone Pine zelf voor wat eten. Grapig plaatsje wat een beetje wegheeft van een modern cowboy dorpje. Mis alleen van die rondje struikjes die over de weg worden geblzen.
Ik bestel een 16 oz. steak zonder om te rekenen....dat is dus bijna een halve kilo :)
Goed vlees hoor. Ondanks dat het een cosy restaurantje is wordt wel een beetje gepushed. Als we nog niet klaar zijn komt en al met de rekening en vraagt of we niks meer willen. Ja nog een ijsje voor Pepijn.....die wordt dan direct met aangepaste rekening gebracht.
Mmmm P moet nog eerst wat meer eten dus een eet-dealtje gemaakt.
Het ijsje lokt zo dat de afgesproken deal goed wordt nageleefd :)
Weer terug naar de camping waar Lieve in bed wordt gedaan en Pepijn nog even mag spelen. Hij heeft een houten geweertje gekregen met zo'n kurk aan een touwtje en "pieuwt" er op los. Tanks, helikopters en rode mannetjes moeten er aan geloven.....toch maar wat minder BF2 met hem spelen thuis :)

Weer lekker koffie gedronken met cake en wat internetten. Toch wel fijn al die wifi hier.
Morgen richting Lake Crowley als we vanavond niet worden omgeblazen.

1 Comments:

At 16 september, 2006 18:57, Anonymous Anoniem said...

He hallo,
Even een berichtje uit Ouderkerk. Wat leuk om jullie belevenissen op de voet te kunnen volgen! Heb ook zo´n herkenning dat het eten daar zo vies was, hahahaha ik ben toen ook kilo´s afgevallen! Fijn ook dat jullie je ritme gevonden hebben. Veel liefs en dikke knuffel Roel en Mariska

 

Een reactie posten

<< Home