Le Rouge Weblog

Brainwaves, opmerkelijkheden, vakantieverslagen en meer according to Mr. Le Rouge...

23 september 2006

Visje Nemo


Vrijdag 22 september

Vandaag op naar Monterey voor het aquarium.
De 101 rijdt lekker door maar toch kost het weer ongeveer 2.5 uur voor zo'n 110 mijl.
Eerst snel even ingechecked bij rv park vlak voor Monterey (die gelukkig nog 1 plekje vrij hadden!) en dan gelijk door. Beetje zoeken voor een parkeerplek maar uiteindelijk plekje langs de weg waar we gezien onze lengte 2 parkeermeters moesten vullen:)
Het aquarium was dichtbij en er waren veel toeristische shopjes.
Het aquarium was erg mooi opgezet met verschillende soorten zeedieren op verschillende soorten manieren “getoond”. Niet alleen bakken water waar je door het glas kon kijken. Ook veel info over het zeeleven dus ook nog eens educatief.
Pepijn rent van het ene naar het andere en lijkt een concentratieboog van een goudvis te hebben :)
Ook nog visje Nemo en bijbehorende vriendjes en vriendinnetjes gezien. De haaien bak met ook reuze tonijnen etc. was toch iets wat teleurstellend want de haai was niet groot genoeg voor Peppie :)
Na een uur of 4 hadden we het wel gezien en gaan we terug. Onderweg nog een lekker ijsje en nog wat genieten van het mooie weer. Bij aankomst was het namelijk wat koud door een frisse zeemist.
Aangekomen bij de camping wil pepijn na het eten nog even met de balletjes spelen (dit betekent met het poolbiljard :) maar deze is helaas bezet wat uiteindelijk tot een klein drama leidt ook gevoed door vermoeidheid. Dit zijn de wat mindere momenten van de dag want wij zijn dan ook moe. Maar als alles slaapt gaat het wel weer. Nog even wat routeplanning gedaan en het plan is om nu via de scenic route 1 naar beneden te gaan om dan de Avila Hot Springs Rv Resort te nemen.
Afstand is te doen maar de weg is kronkelig dus we'll see.

36.70167
-121.80311

2 Comments:

At 23 september, 2006 09:18, Anonymous Anoniem said...

we volgen jullie reis en wensen
je nog meer volop genieten.
Annie en Heino

 
At 23 september, 2006 12:33, Anonymous Anoniem said...

Weer helemaal bij gelezen.Lijkt me fantastisch San Francisco en de brug.Hier alles prima .Nog een week wat vliegt de tijd .Ik hoop dat Lieve weer kan poepen wel lastig voor haar. Nog veel plezier en blijf genieten van elkaar en de omgeving.
Liefs (O)pa en (O)ma

 

Een reactie posten

<< Home