Le Rouge Weblog

Brainwaves, opmerkelijkheden, vakantieverslagen en meer according to Mr. Le Rouge...

25 september 2006

Eindelijk vakantie !


Zondag 24 september


Vanmorgen op tijd opgestaan en een beetje vaart gemaakt zodat we richting Santa Barbara konden gaan. Gelukkig is dit niet al te ver en komen we lekker op tijd rond 11 uur aan. Iedereen is lekker op zijn dooie akkertje aan het opruimen en dus is er voor ons nog geen plek. Geeft niks want wij willen eerst even boodschappen doen.!!! Dat was hard nodig. Zo fijn dat je hier niet over de dagen of tijdstippen na hoeft te denken. Alles is altijd open. Dus uitgebreid supermarkten vandaag en we proberen in te slaan voor de resterende dagen.

Als we terugkomen is ons plekje vrij. Prima campinkje, klein maar oke, wel aan drukke weg, ach lekker vertrouwd :)

We eten gauw een boterham en gaan naar het strand! Het is een wandeling van driekwartier ofzo en dat is eigenlijk ook weleens fijn na al dat auto rijden. Op het strand is een leuk speeltoestel dus daar is Pep niet vanaf te slaan zeker niet als hij al gauw een vriendje vind. Communiceren gaat ook best en Gil tolkt af en toe wat. Lieve scharrelt rond in het zand, neemt hier en daar een hapje, tijgert verder en laat zo haar 'footprint' (slakkespoor :) achter. Ik heb nog steeds geen bikini kunnen scoren maar ach. Het water is te koud en er staat best wat wind. Echt zonnen doen we niet maar genieten van het prachtige strand met palmbomen.

Na een ijsje en nog wat spelen gaan we terugwandelen. Lieve zit er een beetje doorheen en valt eindelijk in slaap. Aangezien ze weer pikzwart is moet ze echt onder de douche en dat is geen hobby van haar. Maar eerst even een verantwoorde maaltijd op tafel ha ha ha.

De kids liggen lekker te pitten, lekker schon en bruinverbrand. Sta Barbara is prima. We blijven hier morgen ook en gaan dan het stadje even in en s middags naar het strand. Dinsdag gaan we dan naar Malibu beach en donderdag naar Disneyland!

Hasta manana (het is hier een en al spaans, ik dacht even dat we te ver waren doorgereden en in Mexico zaten)


34.42129

-119.66722

1 Comments:

At 25 september, 2006 15:58, Anonymous Anoniem said...

Jaaaaaaaaaaaaaaa daar is tie dan ´het strand!!´
Geniet!! enne niet teveel geld uitgeven in disneyland!

Have fun
Xandra Rolf en Bibi

 

Een reactie posten

<< Home