Le Rouge Weblog

Brainwaves, opmerkelijkheden, vakantieverslagen en meer according to Mr. Le Rouge...

29 september 2006

Magische wereld

Donderdag 28 september

En dan ineens sta je in een totaal andere wereld. Ik vond het eigenlijk wel ontroerend. ZO kinderlijk, zo vriendelijk, zo vrolijk. Prachtig. ALLES is in stijl en omdat het best groot en druk is ga je helemaal op in de Disneywereld. Even een dagje anders. Alles is supergoed geregeld dus vanaf de parkeerplaats is het allemaal makkelijk. Eigenlijk is het best druk voor een doordeweekse off season dag dus ik wil niet weten hoe en wat hartje zomer. Bovendien is het behoorlijk warm vandaag. We kijken een beetje op het kaartje en besluiten richting Looney Town te lopen helemaal achterin, maar dan kom je al langs vanalles en nog wat dus Pep hopt ergens in met Gil. Bleek best heftig te zijn. Lekker handig. Pep durft gelijk nergens meer in. Arme ziel. In Looney town is het leuk, allemaal van die kromme tekenfilm huisjes. We gaan in het huis van Mickey kijken en ja daar is Mickey ook. Pepijn is echt onder de indruk. Hij wilde nl heel graag Mickey Mouse zien. Enthousiast gaat hij een hand geven. Nog even op de foto met z n allen.
OOk eten we daar ergens een broodje knak. Lieve dommelt wat in want ja het is al best laat. Vervolgens ga ik nog met Pep op hele grote paarden in een mooie carroussel en vervolgens gaat hij met Gilbert in een circustreintje. Allemaal niet zulke enge dingen en die zijn al indrukwekkend genoeg. Overal is veel muziek en er gebeurt vanalles waar je ook kijkt dus geen wonder .... Lieve is wakker en moet toch wel een fles en een luier. Er blijkt een babycare centre te zijn dus daar ga ik even heen terwijl Gil met Pepijn richting Winnie de Poeh gaat. We spreken af elkaar ergens te treffen. Als ik na ruim een uur ze weer zie zie ik een nat koppie. Pep wilde met alle geweld in een of andere waterglijbaan boot. Dat ging keihard en hij werd zeiknat, hi hi, .
Pep hoeft even niet meer en knabbelt lekker zijn popcorn op en we rusten wat in het parkje. Vervolgens gaan we toch richting Winnie de Poeh want daar waren ze nooit aangekomen want Pep durfde niet meer. Pepijn zegt dat hij alleen wil als we ALLEMAAL gaan. Zelfs Lieve mag mee in het karretje en dat zegt dus wat over de engheidsfactor :). Lieve vindt het prachtig maar Pep vindt het echt spannend. Lijkt een beetje op Droomvlucht in de Efteling en dan ga je ook door donker en overal beweging en hard geluiden en muziek. Uiteindelijk is het toch wel een succesje. We gaan wat eten en stappen op de trein richting uitgang. Het is al na 6en. Onderweg zien we een soort autobaan gebeuren en dat vindt Pepijn altijd prachtig. Dus snel eruit en in die auto's. Dan lopen we naar de uitgang en blijkt de grote parade al gauw te beginnen. Van mij hoeft het niet zo. Ik ben kapot en de kids ook maar ja......de PARADE! We blijven. Het is prachtig.Daar kunnen de Limbo'ers met hun praalwagens een puntje aan zuigen :)
Uiteindelijk is het 20 uur als we naar de camper lopen. De kids valleen na 1 seconde in slaap en leggen we met kleren en al in bed. Dat zien we morgen wel weer..........Zonet de laatste spullen ingepakt. Dat was het dan! Gek hoor. We zijn het helemaal gewend hier :)
Tot gauw! Thuis.............

33.8055
-117.8685

2 Comments:

At 29 september, 2006 08:32, Anonymous Anoniem said...

Jeetje wat zijn die weken snel gegaan... heb jullie wel een gemist hoor.. fijn dat het zo leuk is geweest..

LIEFS
Xandra

 
At 29 september, 2006 11:22, Anonymous Anoniem said...

We zien nu uit naar jullie thuis komt,wel snel gegaan maar jullie wel gemist. In iedergeval hebben jullie het naar je zin gehad voor ons Opa en Oma was het toch wel "spannend". Welkom thuis tot morgen. Liefs

 

Een reactie posten

<< Home