Le Rouge Weblog

Brainwaves, opmerkelijkheden, vakantieverslagen en meer according to Mr. Le Rouge...

27 september 2006

Malibu Beach


We beginnen met de 101 afcrossen naar Malibu. Nog even door de Santa Monica Hills scenic route tot aan de bekende Highway 1. Rechts af voor camping en links af voor “downtown” Malibu.

Omdat we te vroeg zijn gaan we links. Downtown is niet echt wat dus kachelen we door naar de Santa Monica Pier. Ff zoeken naar parkeerplekje voor een 30 footer maar vlak naast de pier een groot parkeerterrein dus dat is mooi. 28$ voor een RV is wat minder maar goed :)

De pier is een klein amusementsparkje met wat kleine attracties en een wat verouderde arcade. Op het eind van de pier kan je een hengel huren om te vissen. Daar zit ook een mexicaans restaurantje waar we gaan lunchen.

We lopen weer terug en gaan in het kleine reuzerad met z'n 4'en. Pepijn vindt het erg leuk en we hebben mooi uitzicht.

Nog even wat arcades en wat munten apparaten (truck, helikopter e.d.) gedaan en dan nog een ijsje natuurlijk. Op de pier zijn ze aan het filmen. Foto genomen maar is nog onduidelijk wie het zijn :)

Tenslotte nog even op de beach zelf rondgelopen en toen naar de camper. Op de parkeerplaats is een gedeelte in gebruik door een (dezelfde?) filmploeg. Schijnbaar de campsite want er staat catering, wat trailers, security, reeks nieuwe (film?)auto's etc.

Op naar de camping. Alhoewel wat buiten Malibu, voor zover dat kan, wel erg mooi gelegen aan een strandje. We hebben een ocean view wat een beetje de 60$ goed maakt.

We maken weer zelf een prakkie en eten met de oceaan op de achtergrond...heerlijk.

De zon gaat helaas niet in de zee onder maar toch een mooie ondergang.

Morgen naar de camping bij Disneyland met misschien nog even wat strand in de ochtend. Wat een vervelend vooruitzicht :)


34.03461

-118.73668


1 Comments:

At 27 september, 2006 08:58, Anonymous Anoniem said...

Hoihoi,
Bedankt voor jullie mooie kadoo!! Ik mis jullie tot snel!!

KUS Xandra

 

Een reactie posten

<< Home