Le Rouge Weblog

Brainwaves, opmerkelijkheden, vakantieverslagen en meer according to Mr. Le Rouge...

26 september 2006

Santa Barbara


Rustig dagje gepland vandaag. Gaan met de bus downtown en stappen bij de County Courthouse uit. Santa Barbara is erg mexicaans/spaans dus ook dit courthouse is erg on amerikaans. We beklimmen het torentje (met de lift :) en gaan dan naar State street de hoofdweg van downtown SB. Ook hier weer een enorme mediterane sfeer. Wel lekker. Ff kofie met koek stop en dan weer verder slenteren langs leuke shopjes, cafeetjes en restaurantjes. We kopen nog cd's bij een new&used cd shop (vanaf 2.99$!) en zoeken een tentje voor de lunch. Het wordt een soort alto-surf-yuppen tent waar we volkoren quesadilla's eten. Erg lekker.
Lopen verder en kijken nog even bij een Macy's naar en bikini voor Angela (want die had ze vergeten mee te nemen :) Wel wat leuks maar een broekje alleen was al 30$ plus... Dan maar in gekleurd ondergoed op het strand.
Omdat we bovenaan downtown waren gedropped kwamen we weer lekker op het strand aan. De wind daar is erg lekker want het is toch wel warm. Strand bij de pier is niet zo dus wandelen weer naar het plekje van gister. Daar weer lekker gerelaxed. Ben nog even het water in geweest en was best te doen. Samen met Pepijn nog een zandkasteel gemaakt met nieuw gekocht zandkasteel emmer en nog even lekker met zandmodder lopen gooien.
Angela was lekker aan het zonnen terwijl Lieve weer vrolijk aan het zandhappen was. Ook peuken waren erg in trek (bleeeh!)
Eind van de dag weer richting camping gelopen waar we weer een verantwoord maaltje naar binnen werken. Pepijn wil wel weer even douchen dus dat is mooi. Angela gaat daarna nog even met Lieve maar die vindt het nog steeds niks maar ze zit zo onder het zand dat het toch even moet. Pepijn kijkt nog even Wicky Wicky (zoals hij Wicky de Viking noemt) en gaat zoet naar bed. We internetten nog even wat onder genot van een fles wijn en wat chipjes.
Weer even stukje uploaden, fototje erbij en dan weer proberen te slapen met de geluiden van Highway 101 op de achtergrond (+/- 100 meter van ons vandaan :)