Le Rouge Weblog

Brainwaves, opmerkelijkheden, vakantieverslagen en meer according to Mr. Le Rouge...

28 september 2006

Niks bijzonders

27 september

Vandaag niks speciaals gedaan dus weinig te melden :)
Ontbeten en toen de camper buiten de camping langs de weg gezet voor eventjes strand.
Pepijn wilde wel zwemmen maar de golven weerhielden hem toch uiteindelijk. Dan maar zandkastelen bouwen en slopen en door golven opgegeten zien worden.
Dan weer de camper in voor de trip door LA naar de volgende en laatste(!) camping.
Angela leek het een goed idee om een stukje sunset blvd + beverly hills te doen maar dit ging dermate langzaam dat we alleen begin sunset hebben gedaan om daarna de 405 te pakken. Wel wat mooie wijkjes gezien.
Via de 405 de 10 en daarna de 5 riching Orange county. Vlak bij Disney park eraf voor de camping.
We hadden gereserveerd dus alleen ff inchecken. Pepijn en ikgaan zwemmen in het verwarmde zwembad. Angela en Lieve komen wat later en ook Lieve neemt een duik.
Angela heeft gevraagd naar een supermarkt in de buurt en er zit er een op nog geen mijl dus gaat ze met Lieve er naartoe wandelen. Pepijn en ik zwemmen nog even en gaan dan naar de speeltuin(tje). Tenslotte weer terug naar de camper want Angela zal wel op ons staan te wachten. Maar die is er nog niet! Niet veel later komt ze er toch aan. Supermarkt bleek toch ruim een half uur lopen! Snel wat eten maken (microwave pasta) en dan Lieve naar bed. Pepijn speelt nog wat op de computer en mag na een appelflap ook naar bed.
Angela pakt alvast wat spulletjes in en ik kijk een uitzending gemist aflevering.....tja wat doe je zo op een avond :)
Nog even dit stukje en dan ga ik ook wat spulletjes pakken en restje wijn opdrinken. Dit keer een lekkere australische :)
Morgen Disney dag. Ben benieuwd of Pepijn wel weer naar huis wil :)