Le Rouge Weblog

Brainwaves, opmerkelijkheden, vakantieverslagen en meer according to Mr. Le Rouge...

30 september 2006

Naar huis

29 september

Nu echt de laatste dag. We hebben gisteravond dus al wat ingepakt en vandaag de rest. Nadat we het meeste hebben ingepakt gaan we nog even rustig ontbijten. Daarna neem ik Lieve en Pepijn nog even mee naar de speeltuin zodat Angela de camper kan schoonmaken.
Om uur of half 12 zijn we er klaar voor en rijden we naar de camperverhuur (de "campergarage")
Daar aangekomen laden we de hele boel uit, gooien wat restjes weg waaronder 1 van de 2 kinderzitjes want die kunnen niet beide mee.
Camper wordt gechecked en goed bevonden. Afrekenen (o.a. 30$ voor door ons gekochte afdekplaat minus 20$ voor gebruikt propaan) en dan ff wachten op de taxi naar LAX (LA international airport) Deze is er vrij snel dus inladen weer.
Vliegveld is niet ver weg dus we komen mooi op tijd aan.
mmm controles hier nog wel streng....ff denken hebben we nog wat liquids bij ons...ja paar potjes babyvoeding en lensenvloeistof. We krijgen hiervoor een waiver en gaan dan naar de echte controle. Schoenen uit, kids uit de buggys en dan ..... de zak met left-over-food uit de camper vergeten.....daar moet wat van weg...flesjes water...gatorade....appelsap mag blijven.
Pfew.....maar te vroeg gejuicht....Angela had nog het toilettasje van de kids op het laatst gebruikt dus ook in de handbagage gegooid. En daar zit o.a. wat smeerseltjes in. Zucht! Angela probeert de beambte nog te overtuigen alles maar weg te gooien wat ze verdacht vinden om zo sneller door te kunnen maar ze moet helaas nogmaals door de hele controle!
Pepijn, Lieve en ik wachten als halve criminele tot ze weer terug is. Oja, laptop moest ook uit de laptoptas door de scanner.....
Zo weer een uur verder. Maar we waren vroeg dus we kunnen nog wat snacken en een koffie achterover gooien. Dan naar de gate, inchecken en naar binnen. Het stel die we op de heenweg waren tegengekomen bij CA en in zelfde vliegtuig zaten zitten nu voor ons :)
Lieve is al erg moe en Pepijn begint ook al tekenen te vertonen maar beide geven de strijd niet gauw op. Uiteindelijk valt Lieve in mijn armen in slaap en kunnen we haar op de grond onder onze benen leggen en Pepijn valt achter de laptop met Wicky Wicky in slaap.
Angela probeert ook wat te slapen maar blijft lastig met ook nog een kleuter half op je schoot. Ik kijk de films en zo gaat de tijd voorbij.
Half uurtje voor landing beginnen de kids wakker te worden dus berieden we ze voor.
Unpacken gaat weer ok en we zijn op weg naar de bagageband.
Ook de doos met zitje heeft het overleefd en Pepijn wil hem zelf eraf halen (ik moet de doos er dus weer opzetten want had die er natuurijk zelf al afgehaald)
door de deuren en daar staat oma Karin! Wat een verrassing. Ondanks dat ze zelf net terug is uit Rusland wilde ze toch ons verwelkomen, lief hoor.
Dan wachten buiten op het autohotel busje die lang op zich laat wachten. Blijkt de grote bus kapot dus rijden ze met een kleine en een auto en het is erg druk.
Gelukkig toch weer met alles bij de chrysler aangekomen en dan op naar Breukelen.
Daar wachten opa John en oma Diet op ons. Ze hebben ons huisje mooi bewaakt (bij de uren blijkt ingebroken te zijn!) en zelfs ook nog opgeknapt! De achtertuin is helemaal schoon, heg bijgeknipt, binnen opgeruimd, douchegordijntje opgehangen, muurtje behangen etc.
Wat een schatten!
Even wat lunchen (of is het nou ontbijt tijd?!) en dan vertrekken de opa en oma's. Lieve en Pepijn nog even in bad en dan naar bed. Ik voel mijn ogen ook dichtvallen maar ruim nog wat kleine dingen op en type nog even dit stukje.
Angela prutst nog wat door, wasje hier, opruim daar....
I'm gonna hit the hay in a sec so c'yall!